Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Αντιοξειδωτικα στη Σαλατα μας


Αν θελουμε να συνδυασουμε τη γευση με την προστασια του οργανισμου μας, μπορουμε να προσθεσουμε στη σαλατα μας ενα βοτανο με ισχυρες αντιοξειδωτικες ιδιοτητες, τη γλιστριδα (ή αντρακλα).
 
Η γλιστριδα ειναι γνωστη απο τους αρχαιους χρονους για τις θεραπευτικες της ιδιοτητες. Η γευση της ειναι υποξυνη και ταιριαζει με πολλες σαλατες. Σε καποια νησια μας αποτελει αναποσπαστο συστατικο της χωριατικη σαλατας. 

Το βοτανο αυτο επισης, ειναι πολυ ευκολο να καλλιεργηθει και σε γλαστρα στο μπαλκονι μας εφοσον δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις και ειναι αρκετα ανθεκτικο σε ασθενειες και εντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου